Aktivitetet 

Organizohemi për ngritje fondesh!

Gjithkush mund të na bashkohet në aktivitetet e ndryshme që ne organizojmë me qëllim ngritjen e fondeve për të patur mundësinë për të bërë më shumë për ata që kanë nevojë.

Nëse dëshironi të qëndroni gjithmonë të informuar rreth aktiviteteve tona apo rreth lajmeve dhe punës së Ryder Albania, na dërgoni një email në adresën: [email protected] ose na kontaktoni në kanalet tona të mediave sociale.