Art & Bamirësi – 2022

22 Dhjetor 2022 – Në një atmosferë festive dhe kreative, Shoqata Ryder Albania organizoi eventin e fundvitit “Art, Verë, Socializim dhe Bamirësi”. Ky event i mbajtur pranë Akademisë AZK, është një shembull i bashkëpunimit dhe përpjekjeve për të ndihmuar ata që vuajnë nga kanceri në faza të avancuara. Ai përfshiu një varg aktivitetesh të shumëllojshme, të cilat krijuan një atmosferë të këndshme dhe të frytshme:

  • Art & Verë, nën kujdesin e Anila Zajmi-Katanolli mundësoi pjesëmarrësit të shprehin kreativitetin e tyre duke krijuar piktura të veçanta, ndërsa shijonin një gotë verë.
  • Qirinj Dekorativë, pjesëmarrësit krijuan qirinj të bukur festivë dhe të personalizuar duke përdorur lule dhe fruta të thata. Ky aktivitet solli bashkë bukurinë e natyrës dhe krijimtarinë individuale.
  • Pazari i Dhuratave, një hapësirë e posaçme ku pjesëmarrësit mund të blinin dhurata unike për veten apo për të dashurit e tyre. Kjo ishte një mundësi e shkëlqyer për të shprehur dashurinë dhe kujdesin ndaj të tjerëve nëpërmjet dhuratave të veçanta.

Të ardhurat e mbledhura nga ky aktivitet do të përdoren nga Ryder Albania për të vijuar ofrimin FALAS të shërbimit të kujdesit paliativ, për ata që vuajnë nga kanceri në faza të avancuara, në zonat e Tiranës dhe Durrësit.

Në këtë moment reflektimi, Ryder Albania dëshiron të shprehë mirënjohjen dhe vlerësimin e saj për të gjithë pjesëmarrësit, partnerët dhe vullnetarët e këtij eventi të veçantë. Vetëm përmes bashkëpunimit dhe solidaritetit mund të arrijmë qëllimet tona të përbashkëta për të ndihmuar ata që janë në nevojë në kohë të vështira. Ky event shfaq një shembull se si ndihma dhe kreativiteti mund të bashkohen për të krijuar një ndikim pozitiv në shoqëri.

Shuma totale e mbledhur: 906 Euro

Eventi u mundësua nga: