Mbi 700 pacientë, të moshuar & familjarë të tyre përfitojnë kujdes të specializuar mjekësor, social dhe psiko-emocional, në shtëpi, çdo vit.

Së bashku mund të bëjmë të mundur ndihmën ndaj atyre që luftojnë një sëmundje të pashërueshme!

Dua të dhuroj...
Dua të dhuroj...
Dua të dhuroj...Dhuro
Dua të shërbej...
Dua të shërbej...
Dua të shërbej...Vullnetarë
Dua të blej...
Dua të blej...
Dua të blej...E-SHOP
11200 Pacientë
33000 Familjarë
13000 Vizita në familje në vit
16500 Konsulta telefonike në vit
Created by: BAITS shpk.Benevolent | Developed By Rara Themes. Powered by WordPress.