Vullnetarë

Bëhu pjesë e ekipit tonë!

A jeni gati të bëheni pjesë e një ekipi të përkushtuar për të ndihmuar dhe lehtësuar pacientët, të moshuarit dhe familjarët e tyre ? Ne ju mirëpresim!

Shoqata Ryder Albania synon të inkurajojë dhe fuqizojë vullnetarët,që të angazhohen dhe përfshihen në aktivitete të ndryshme të organizatës.

Nëse jeni të interesuar të na bashkoheni, ju lutemi të na dërgoni jetëshkrimin tuaj (CV-në) dhe një letër interesimi në adresën e postës elektronike ose në adresën zyrtare të e-mailit: [email protected].

Ose mund të na kontaktoni edhe në kanalet tona të mediave sociale.